Om oss

Arne

 

Arne är utbildad och godkänd pyrotekniker i både Sverige och Tyskland. Han innehar alla tillstånd som behövs för skjutning, handel, lagring och transport av fyrverkerier för att kunna erbjuda unika och säkra shower. Förutom att driva Skillinge Pyro så hjälper Arne gärna andra kollegor i branchen när dessa är ute på uppdrag eller tävlingar i Sverige och utomlands.

 

 

 


Företaget

Företaget Skillinge Pyrotekniska grundades officiellt i mars 2013, men vi har i flera år skjutit fyrverkerier åt andra som "hobby".
2013 tyckte vi att det var dags att satsa ordentligt och grundade Skillinge Pyrotekniska. Sen dess har vi statdigt expanderat och framförallt investerad för att kunna skjuta mera konstnärliga och tekniskt avancerade shower.


Vi skjuter fyrverkerier till stadsfester, bröllop, invigningar mm.

 

 

Partners

Vid större uppdrag där det krävs mer utrustning och ett par extra hjälpande händer samarbetar vi med Jönköpings Pyrotekniska (JKPG PYRO).
Om vi behöver ljudutrustning så litar vi på av-kompaniet AB som har nog med utrustning och know how för att förse storevenemang med suveränt ljud.
Tillsammans kan vi skjuta stora shower med allt som hör till.

 

 

 

Skillinge Pyrotekniska är godkänd för F-skatt.

 

Självklart har vi en ansvars och produkt försäkring.